PIZZERIA LA DOLCE VITA

PIZZERIA LA DOLCE VITA Nieuw in Voorburg! Áltijd goede service!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 669 beoordelingen
19 jan 2020 om 22:54 Goed warm en smakelijk.
14 jan 2020 om 0:44 pizza's waren sneller dan de tijd die er stond! pizza smaakte goed!
13 jan 2020 om 20:33 Eten was prima, bezorging ging mis. We misten 1 item. Dit telefonisch doorgebeld en binnen no time alsnog complete bestelling binnen. Fouten maken kan, prima opgelost.
8 jan 2020 om 9:11 Heerlijke turkse pizza kipdöner en sneller bezorgd dan was aangegeven.
4 jan 2020 om 18:15 Het eten was heel lekker en niet te zout en ook niet te zoet. Toen ik de pizza had gekregen voelde die nog warm aan en ik woon hier 3 km vandaan. Snelle en aardige service. Ik raad deze voedselketen heel erg aan
2 jan 2020 om 20:32 restaurant had een fout gemaakt bij de bestelling, toen we belden gingen ze niet netjes met onze klacht om
24 dec 2019 om 19:53 Weer heerlijk gegeten!
21 dec 2019 om 20:55 Na 1,5 uur wachten kwam eten eindelijk. Is zaterdagsavond maar als er staat bezorging binnen 35 minuten dan kan het een uur duren en zeg je het duurt iets langer. Dan denk je geen anderhalf uur. Pizza was erg vet. Groenten niet gaar. Jammer.....
19 dec 2019 om 15:31 Pizza Tandoori besteld, wat een heerlijke pizza! Goed van smaak en lekker warm ook. De bezorging was er eerder dan gedacht, super vriendelijke en knappe bezorger die vent. Voor mij zeker een aanrader!
17 dec 2019 om 0:50 DejaVu : Geen extra salami, wel besteld en ook betaald. €1,50 voor een paar plakken salami, is dat niet winst genoeg?
12 dec 2019 om 21:54 Eten was ontzettend lekker! Goeie broodje met kapsalon en een zeer goeie smaak.
12 dec 2019 om 8:13 Prima pizza snel bezorgd